" Now is the first blank page of a 365 page book. Write a good one."

 

kalender

Här har ni resultatet av gårdagens lilla projekt! Köpte mig en kalender här om dan, där jag tänkte skriva ner viktiga händelser och datum. Köpte en sån med utbytesbar framsida, så igår började jag klippa ut olika bilder från tidningar och så gjorde jag ett collage. Nu ska livet bli lite mer strukturerat!
 

day seven: four turn offs | day eight: three turn ons

OFFS
x Disrespect & liars / Respektlöshet & lögnare
x Bad hygiene / Dålig hygiene
x Cocky types / Kaxiga typer
x Unibrowsss 
 
ONS
x Cute smile & humor / Fint leende & humor
x Intelligence / Inteligens
x Honesty / Ärlighet
 

fanny & alexander

Check it outttt!

Victoria's Secret Fashion Show

 
Såg på årets VSFshow som gick vid åtta , åh gud vad bra det är. Rihanna, bruno mars och justin bieber var ju även där denna gång, asgrymma!
Hoppas alla haft en bra och fin julafton, med julklappar, folk som står er nära, god mat, godis och allt som hör till. Själv hade jag det jättemysigt med familjen.
Idag var vi på besök hos några nära vänner till familjen och även där vi hade det bra. 
 
Pics: elle
 

fjärde advent

Jullista - Christmas

i want to be brave so that i can find the courage to say how i really feel

 
 

heart skips a beat

 
Tjena brudsss! Har verkligen inte alls vart aktiv här, men internet och datorn går ej ihop. Uppkopplingen är sjukt seg, så det är en av anledningarna till att det ekar tomt här. 
Annars så har jag haft en rätt så chill dag i skolan, med få lektioner, film och trippelbollsturnering på slutet. Imorgon är det sista dagen i skolan det här året och det är jag himla tacksam för. Ska bli skönt med lov!

12:51

 
Dagarna springer iväg, bara nio dagar kvar till julafton! Så ska mötta upp Lina snart för en shoppingtur på stan, har nämligen inte köpt en ända julklapp än så det ska jag fixa idag. Xx

make a wish

 
 
Hola! Kom hem för en stund sen och ligger nu nerbäddad i sängen redo för film. Gick luciatåg idag på tre olika ålderdomshem, det var faktiskt väldigt kul och även härligt att se hur mycket de uppskattade det. 
Imorgon ska vi gå tre till gånger för dom på skolan och sedan är det slut. Tog tyvärr inga bilder, men kanske kommer upp några imorgon. 

klänningar till nyår

nelly.com
 
 
 
 

day six: five thing you like to do

Fortsätter på del sex av den r listan. Det finns så mycket som jag tycker är kul att göra, så självklart får jag inte med allt i denna lilla lista, men detta är då iallfall lite av allt roligt jag njuter av att göra.
 
x RESA jag älskar att resa och få se hur det är i olika länder. Kul liksom att resa till en plats man aldrig befunnit sig i.
x UMGÅS MED DOM SOM GÖR MIG LYCKLIG friendos, familj, människor som inspirerar en till att bli bättre.
x LYSSNA PÅ MUSIK om jag är glad så lyssnar jag på musik och det gör jag även när jag är ledsen. Och att få uppleva musik live är typ det bästa. Aj lov musik
x ÄTA JKLIGT GOD MAT
x FOTA att fånga saker och ting på bild och känna kreativiteten flöda är apnajs. Det är även ett bra sätt till att bevara   minnen från olika stunder.

Du kanske tycker att jag är en moootherfucking douchebag kanske för att du är så fucking oswag

 
pics från Ida & tumblr 
 

here we go again

Bonjour! Tout va bien? Sitter och förbereder mig inför franskan imorgon, ska ha redovisning. När jag är klar med det, ska jag träna för fullt på texterna inför lucian, det är ju mindre än två veckor kvar. Ska bli himla kul för de senaste åren har jag vart den som suttit och kollat på alla andra luciaframträdanden. Så det ser jag framemot!
 
 

bloggtips

Tänkte ta och tipsa er om den här enormt fina (!!) tjejens blogg. Hon skrev ett gulligt litet inlägg om mig på hennes blogg så tänkte göra detsamma. Felicia heter hon iallafall och hennes blogg är fylld med en massa härliga bilder och collage. Jättebra är den, så tycker ni ska ta er en titt!
 
HÄR hittar ni den.

new belt

 

Avslutade min två veckors långa praktik på Bik Bok igår. Känns både skönt och jobbigt att behöva återvända till skolan igen, but that's life. Fick iallfall det jättesnygga skärpet ovan gratis som en liten avskedpresent, supersnällt! Ska bli tråkigt att lämna alla de jättetrevliga och härliga människorna.
RSS 2.0