day five: (six) eight men you think are really handsome.

x Niall Horan
x Louis Tomlinson
x Chace Crawford
x Harry Styles
x Zayn Malik
x Fransisco Lashowski
x Liam Payne
x Douglas Booth

workout

 
Har börjat med att läsa några träningsbloggar för att få lite mer motivation till när det gäller att ta egna initiativ till träning. Som förutsett fick jag genast igång tränings suget, så har gjort ett antal lår/rump & rygg/mag övningar. Älskar känslan efter ett hårt slitande pass! 
 
 

20:42

Tja! Har inte varit så värst aktiv här, men internet har strulat hela veckan..
Idag var jag på ett elevombudsmöte, sen var vi som var på mötet och åt på kina muren och efter det drog jag till praon. Imorgon i butiken är det förresten "Köp 3 betala för 2", så kom till bik bok!
 
Och till er alla människor som är i arenan nu för att se på SHM live, eller ska se dom några av de andra dagarna hoppas jag ni alla får en azum kväll! Sveriges stoltheter ♥

mina fobier | önskeinlägg

Fobi 1: Att tala inför grupp. Det är något jag tycker är jättejobbigt.
Igentligen är jag väldigt pratsam som person, men när det gäller att tala inför en grupp människor eller t.ex. redovisa någonting, blir jag väldigt nervös. Men försöker dock att övervinna detta.
 
Fobi 2: Fåglar. De är bara hur läskiga som helst. 
 
Fobi 3: Mörker.
 
Har säkert fler, men de här är dom jag kommer på nu!

thrift shop - macklemore & ryan lewis

Gina tricot, Monki, Zara, Bik Bok, Nelly

god morgon

 
Igår var det ju fredag, och även sista dagen i skolan på två veckor. Hängde hos Ellen tillsammans med Lina och Agnes under kvällen. Vi kollade mest på x - factor, snacka en hel del och så njöt vi även av melon och andra frukter doppade i choklad. Det blev en mysig kväll iallafall!
 
Nu har nyss tryckt i mig min frukost och sitter nu och funderar på om jag ska dra upp på stan idag, eller imorgon för att hälsa på praoen. Börjar praoa på måndag och det ska bli kul!

little things

 
Lika fin att lyssna på som alltid. Love these guys!

MEN TJA!

Ny blogg alltså, fast den här gången på blogg.se. Får se om jag stannar här, eller återvänder till devote så småning om. Men som det ser ut nu, så är det här jag kommer att blogga. 
Men först måste jag verkligen ta och göra en ny design, få se om jag fixar det. 
RSS 2.0